KROPPSBILD. WORDPRESS.COM

Den här sidan hjälper mig så oerhört mycket! Jag börjar förstå att alla ser olika ut och alla är vackra på sit sätt! Börjar också inse att jag oftast tycker de kvinnorna med lite mer kurvor och hull är vackrare! Gjorde en läskig sak och skickade in bilder på mig. Ska bli spännande och se hur de känns att se sin egen kropp där! håll utkik!

http://kroppsbild.wordpress.com/

UPDATE

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det går som det gått senaste månaderna, några bra dagar då allt känns som himlen på jorden men så kommer ett par riktigt dåliga dagar och jag vill mest gå och dö. Försöker tro på mig själv och nu när resan närmar sig med stormsteg hoppas jag att jag kan hålla igång med träning och hälsosam kost tills jag åker iväg.

Jag längtar så efter att få komma iväg, samtidigt som jag är livrädd för allt som kan hända och hur jag ska trivas med att ligga på stranden 24/7! Men har lovat mig själv att när jag är där, då får jag vara glad för det, vill inte lägga energi på att ha ångest över kroppen. Den ser ut som den gör och that's life. Däför ska jag fösöka göra så gott jag kan nu innan att få lite bukt på musklerna :)

Vikten vet jag inte alls vad den ligger på. Var faktiskt nere på 68,2 förra veckan men sen vart det nästan 5 dagar med totalt hetskaos så kan vara flera kilo upp igen...

Kör på lite mer detoxinspirerad mat nu. Mycket frukt och grönsaker! Gott är det, med jucie och nötter :)

STÄNDIGT PÅ BOTTEN

Blir det någonsin bättre? Tänk om jag såg mitt liv 20 år från nu och jag fortfarande är överviktig, kämpar, bantar, är ensam..? När kommer allting att ordna sig? Jag vet att allt hänger på mig. Det kommer inte komma en dag då allt bara blir bra, då jag helt plötsligt inte har kvar min sjukdom, min ångest eller allt det som håller mig kvar i den här skiten. Det är något jag måste jobba bort.

Så varför gör jag det bara inte? Det är när jag ärligt kan svara på den frågan som jag på riktigt är påväg mot ett tillfrisknande.

RSS 2.0